Behandeling

Bij elk bezoek geven wij u zo nodig tips over het goed poetsen en schoonhouden van uw gebit. De preventie-assistente die uw gebitsreiniging doet kijkt ook wat u zelf nog kunt verbeteren. Een gezonde mond is tenslotte het doel van onze werkzaamheden. Daarnaast volgen wij regelmatig bij- en nascholing om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij hopen op deze manier samen met u de beste kwaliteit te leveren voor uw mondgezondheid..

 

De meeste patiënten zien wij elke 6-12 maanden voor een periodieke controle. Dit bezoek omvat een
mondonderzoek, het inspecteren van de tanden, kiezen en het tandvlees. Eens in de 3 jaar doen we aanvullend röntgenonderzoek, of eerder als daar een aanleiding voor is. Houdt u ons ook op de hoogte van veranderingen in uw gezondheid en medicijngebruik? De bevindingen van het periodiek onderzoek worden besproken en in een behandelvoorstel verwerkt. Het verwijderen van tandsteen doen wij meestal in hetzelfde bezoek. Voor behandelingen plannen wij vervolgafspraken zodat we de benodigde tijd zo goed mogelijk kunnen inplannen. Voor elke behandeling kunt u van ons een duidelijke begroting ontvangen die wij ook graag toelichten.

Vertrouwen

Tegenwoordig hoeft u van een tandheelkundige behandeling weinig te voelen. Wij bespreken graag vooraf met u wat en hoe we een behandeling uitvoeren. U kunt al uw vragen rustig met ons bespreken.

Het is voor alle partijen van belang dat we op basis van wederzijds vertouwen kunnen werken.