Corona

Beste patiënt,

Op 22 april 2020 is het advies gegeven door de overheid en onze beroepsverenigingen dat wij de reguliere patiëntenzorg onder bepaalde voorwaarden weer kunnen hervatten.

Wij zijn er als praktijk klaar voor om u in een veilige omgeving zorg te leveren.  Wij hebben o.a de volgende maatregelen getroffen;

  • Wij zullen u vooraf, om te bepalen of u in de praktijk behandeld mag worden, een aantal vragen over uw gezondheid moeten stellen.
  • Onze routing is aangegeven, evenals de 1,5 meter afstand in de wachtkamer (let op, ons toilet is gesloten)
  • Vooraf vragen wij u de handen te desinfecteren in de praktijk en u krijgt een speciaal spoelmiddel om de mond mee te spoelen
  • Wij hebben verscherpte infectiepreventie maatregelen getroffen
  • Wij verzoeken u alleen op uw afspraak te komen, tenzij de afspraak een kind of minder valide-volwassene betreft die begeleiding nodig heeft (max. 1 persoon begeleiding).

U kunt zich voor stellen dat er door de maatregelen een andere agenda planning gehanteerd wordt en dat er een  behandelachterstand is ontstaan. Hierdoor kan het voorkomen dat wij uw reeds geplande afspraak willen wijzigen. Wij zullen de komende periode hard werken om alles zo zorgvuldig mogelijk in te plannen en houden hierbij rekening met de urgentie van de behandeling. Wij realiseren ons dat dit ongemak met zich mee kan brengen, maar vragen alvast uw medewerking en begrip hiervoor.

Wij zullen de komende tijd zelf contact met u opnemen per telefoon of mail voor het inplannen van een geannuleerde afspraak of het wijzigen van een bestaande afspraak. Wij verzoeken u om enkel in het geval van acute klachten zelf contact met ons op te nemen. Voor alle andere vragen verzoeken wij u om ons te mailen.

Indien u, of uw een van uw huisgenoten de volgende symptomen heeft, of de afgelopen 2 weken heeft gehad; verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid of koorts, mogen wij u helaas niet in onze praktijk behandelen, en verzoeken wij u contact met ons op te nemen indien u binnenkort een afspraak heeft bij ons.

Indien u wegens uw gezondheid of leeftijd tot de risicogroep behoort is het advies om de reguliere zorg voorlopig uit te stellen en enkel in geval van spoedklachten een afspraak in te plannen.

Wij kijken er naar uit u weer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet, Team tandartspraktijk Siertsema & Braaksma